Adapter a rejd növelésére és a kar nyújtására BMW E36

Adapter a rejd növelésére és a kar nyújtására BMW E36

A termék értékelése: 5/5 (19x)

Az Ön értékelése:

*STREET BUDGET

A rejd (dőlésszög) adapter növeli a kanyarodás szögét, az ún. első kereke kanyarodását, amely lehetővé teszi, hogy driftelés hatékonyabb és nagyon szögű legyen. Segíti a driftet és megakadályozza a megcsavarodást. Az adapter meghosszabbítja a lengőkart is, lehetővé téve a kialakult szög kihasználását anélkül, hogy nem kívánt ütközés keletkezne a kerék és az autó többi része között.

55471 Ft Áfá - val

45844 Ft

Elérhetőség: Skladem

Gyártó: ODESA

Sada obsahuje 2 ks adaptéru (ľavý+pravý), 4 ks šroubů, 4 ks podložek, 4 ks matic. K instalaci stačí pouze adaptéry, a zkrátiť táhlo řízení. (3,5 až 4 cm na stranu, 7-8 cm na celé auto)

- jednoduchá montáž, sedí na všechny typy karoserií a motorizace
- oceľ C45 + pozink 

Typ vozidla: E36
Značka vozu: BMW
Typ: Adaptér
Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés