HSD Monopro versenyautó alváz BMW E46 + True coilover (állítható)

HSD Monopro versenyautó alváz  BMW E46 + True coilover (állítható)

A termék értékelése: 4.77/5 (30x)

Az Ön értékelése:

A HSD Monopro a HSD zászlóshajója, magában foglalva a Dualtech összes nagyszerű tulajdonságát, és természetesen azok továbbfejlesztését, a kifinomultabb egycsöves lengéscsillapító technológia, valamint a lengéscsillapító teljesítményének és erejének általános növekedésének köszönhetően. Ez a kialakítás elrejti a hátsó rugót, amely a lengéscsillapítóhoz van csatlakoztatva, úgy, ahogyan az az első lengéscsillapítókban van. Kihagyja a lengőkarra szerelt rugót, ami lehetővé teszi a jobb felfüggesztést. A felfüggesztés beállításainak és a rugóra ható csillapító erő szélesebb körű beállításai megfelelő megoldás minden versenyzéshez. Ez a fejlesztés lehetővé teszi az állítható lengőkar használatát a minőségibb vezetési tulajdonságok elérése érdekében. Javasoljuk, hogy erősítse meg a lengéscsillapító helyét, hogy növelje a teljesítményt ebben a kialakításban - True coilover.

421441 Ft Áfá - val

348298 Ft

Elérhetőség: 1 týden
Szállítási határidő: Péntek 31.5.2024

Gyártó: HSD

Technologie systému Monopro
- 16stupňové nastavení tlumení v přesných krocích
- Monotube = design s jednou tubou tlumiče
- Vysokotlaká technologie plynu
- Plně syntetická závodní náplň
- Hliníkové horní uložení a kvalitní ložiska
- Různé možnosti tvrdosti pružin
- Široký rozsah nastavení výšky vozidla, od sportovního po super nízkou výšku.

Typy pružin pro Monopro + True Coilover
- Doporučené pružiny (hodnoty pružin 7 kg / 7 kg) - vyvážená tuhost pro všechna použití
- Tvrdší pružiny (hodnoty pružin 10 kg / 9 kg) - vhodné pro závodní použití (drift, track, rally atd.) nebo pro stance vozidla

více info o podvozcích HSD - HSD PODVOZKY (tlumiče / sportovní pružiny) - info

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés